Horoscop, sâmbătă, 23 martie 2019

Horoscop. Balanțele ar fi bine să încerce să scape  de viciile care le dau bătăi de cap în ultimul timp, pe când Scorpionii trebuie să facă o  schimbare pe care și-o doresc fără a aștepta acceptul celor din jurul tău. 

BALANȚĂ

Încearcă să scapi de viciile care îți dau bătăi de cap în ultimul timp. Îți este foarte greu să te detașezi de toate plăcerile vieții, iar singură se pare că nu poți reuși. Apelează atât la prieteni, cât și la persoane vizate, capabile să te ajute să treci cu brio peste momentele care îți dau mult de gândit în ultima perioadă.

SCORPION

Fă schimbarea pe care și-o dorești fără a aștepta acceptul celor din jurul tău. Chiar dacă mereu este indicat să te sfătuiești cu cei apropiați înainte de a lua o decizie importantă, uneori ar trebui să te detașezi de acest lucru și să faci totul singură, cu forțele proprii. Vei primi doar laude, iar asta te va face să fii mult mai sigură pe tine însăți.

SĂGETĂTOR

Schimbă-ți locul de muncă și ia-o de la început pe planul profesional. Nu te mai simți deloc bine alături de colegii tăi și nu mai poți fi deloc productivă. Sigura metodă de a scăpa de multiplele stări negative care te încearcă este să faci o schimbare radicală acum, fără o așteptare îndelungată.

CAPRICORN

Fă doar ceea ce îți place, iar astfel nu vei simți că muncești nicio clipă. Tu nu ai putea să te ghidezi după anumite tipare, ci îți dorești, în permanență, să faci doar ceea ce îți face plăcere. Din acest motiv ar trebui să te implici în cât mai multe activități antrenante, care te stimulează și te fac să fii cu adevărat fericită.

VĂRSĂTOR

Ar fi timpul să îți întemeiezi o familie și să te gândești mult mai mult și la cei din jurul tău. Ai avut mereu alături bărbatul cu care îți dorești să trăiești toată viața însă, din cauza faptului că amândoi erați extrem de implicați la locul de muncă, nu ați găsit timpul necesar pentru a discuta aceste aspecte importante ale vieții. Acum ar fi cazul să te implici mai mult și să faci pasul cel mare...

PEȘTI

Nu mai crede tot ce îți spun cei din jurul tău, deoarece unele vorbe ar putea să te rănească. Sensibilitatea ta te poate afecta pe termen lung, mai ales dacă îți pui o bază solemnă în persoanele care nu merită. Încearcă să fii mai tare și să nu mai pui totul la suflet.

Citeste mai multe pe romaiatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel