EXCLUSIV  HOROSCOP: Patru zodii sunt AVERTIZATE astăzi. ”Cu NIMENI!”

foto pixabay/ Patru zodii avertizate
foto pixabay/ Patru zodii avertizate

În special, patru zodii sunt atenționate astăzi, 2 august.

Patru zodii sunt avertizate astăzi cu privire la confruntări. Fie că e vorba despre relație, fie că sunt situații complicate la serviciu, astăzi e mai bine să evitați confruntările. 

”Să aveți o zi cât mai liniștită, să nu vă confruntați cu nimeni, mai ales dacă aveți marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător” a conchis astrologul Daniela Simulescu, emisiunea cu horoscopul zilei. 

Iată ce previziuni sunt pentru cele patru zodii: 

Horoscop TAUR

Încearcă să echilibrezi zona personală cu zona profesională. Undeva trebuie găsit un echilibru. Cu cât vei fugi de el, cu atât nu îţi vor ieşi lucrurile. Trebuie găsită o soluţie.

Horoscop LEU

Aveţi nevoie să fiţi văzuţi şi ascultaţi. Oamenii nu vă vor asculta şi veţi trage, veţi încerca să fiţi cât mai vizibil. Nu veţi primi reciprocitate. Este o zi bună pentru cei care îi învaţă pe alţii sau au de învăţat de la alţii. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 2 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Lovitură puternică pentru o zodie

Horoscop SCORPION

Dacă nu sunteți șefii supremi acolo unde lucrați, nu aveți ce să faceți, trebuie să vă supuneți, să vă conformați. Adică, dacă o să vi se spună ce să faceți, voi o să opuneți rezistență în primă fază, n-o să vă iasă, de aceea ar fi bine să îi ascultați pe ceilalți și să îi înțelegeți și să ziceți „ok, fac”. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Conjuncția Soare-Mercur e în casa a VII-a. Dacă partenerul vrea să vă spună lucruri, nu îl ascultați, nu îl auziți. Saturn în casa I vă blochează și ziceți că „nu, mi-ai greșit de atâtea ori, nu mai are rost să te ascult”. Nu sunteți dispuși astăzi să negociați, nu sunteți dispuși să acordați a doua șansă, nu sunteți dispus să iertați pe cineva, o să vă supărați foarte ușor, partenerul va avea impresia că nu sunteți foarte atent, voi aveți impresia că partenerul nu vă respectă, e un frecuș din acesta pe zona relațională, dar și pe serviciu. Toată ziua trebuie să vă contraziceți. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 2 august. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel