Horoscop, miercuri, 4 martie 2020

Horoscop. Venus se află pentru ultima zi în semnul Berbecului. Tendința generală va fi una de a fi mofturoși dacă nu ni se face pe plac.

Berbec

Dacă nu primești ceea ce dorești, te vei duce tu cu mult aplomb să iei ce crezi ca ți se cuvine. Comportamentul tău îi va șoca pe ceilalți.

Taur

Te-ai săturat să tot duci în spate niște proiecte neterminate. Vrei să le duci la bun sfârșit astfel încât să te liniștești. Dar nu depinde doar de tine.

Gemeni

Compromisurile pe care le-ai făcut de-a lungul timpului pentru prieteni se vor demonstra a fi păguboase pentru tine. Fii mai atent data viitoare!

Rac

Este necesar să faci diferența între ceea ce îți place cu adevărat și ceea ce trebuie să faci la locul de muncă. Dacă faci bani din pasiunea ta, este perfect!

Leu

Tânjești la o zi în care să ți se dea dreptate, să fii luat în considerare și să le pese colegilor de părerea ta. Simți că ți-ai cam pierdut strălucirea.

Fecioară

Zgârcenia nu duce la nimic bun, poate doar la câteva economii. Dar știi și tu că dacă vei oferi ceva, vei primi la rândul tău altceva.

Balanță

Partenerul s-a săturat să ia el toate deciziile de unul singur. Îți cere să fii mai proactiv și să îți spui părerea, indiferent care ar fi aceasta.

Scorpion

Comunicarea cu oamenii care te ajută la locul de muncă va trece prin transformări de care inițial îți va fi frică. Dar se vor dovedi utile.

Săgetător

Dacă o persoană dragă îți reproșează că ai fost cam egoist în ultima vreme, să știi că s-ar putea să aibă dreptate. Cu puțină răbdare, îți vei da seama de ce.

Capricorn

Problemele de la serviciu trebuie lăsate în fața ușii când ajungi acasă. Altfel, familia se va simți ignorată și de aici vor apărea neplăceri pentru ambele părți.

Vărsător

Astăzi, toți ți se par foarte plictisitori. Mai ales modul cum vorbesc sau cum își comunică ideile. Vei căuta noi modalități să te diferențiezi.

Pești

Cheltuielile făcute pe ultima sută de metri vor atrage alte chetuieli. Deci evită să pierzi mulți bani din cauza întârzierilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel