Horoscop, luni, 5 august 2019

Horoscop. Taurii să se asigure că apropiații le respectă ceea ce le aparțin, dar că și nu se implică într-un mod malițios în planurile tale. Scorpionii vor cere  confirmarea de la șefi și aceștia vor fi ocupați cu altele.

Berbec

Veți analiza orice gest din partea persoanei iubite sau a partenerilor din sfera profesionala. Senzația principală va fi aceea că dați mai multă atenție celorlalți, dar de fapt aveți așteptări destul de ridicate și veți taxa foarte ușor orice greșeală. Vreți atenție totală și nu vreți să faceți compromisuri.

Taur

Vrei să te asiguri că apropiații tăi îți respectă ceea ce îți aparține, dar că și nu se implică într-un mod malițios în planurile tale. Careul lui Venus cu Uranus te poate face nemulțumit de orice se întâmplă în jurul tău, dar asta aduce și schimbări, de care tu te ferești de obicei.

Gemeni

Mercur încă face opoziție cu Pluto și chiar dacă nu mai este retrograd tot își mai arată mușchii. Agitația de astăzi te va face să fii foarte supărăcios și să ai impresia că toti ceilalți au ceva cu tine, dar nu este așa. Ci pur și simpli simți nevoia să te victimizezi mai mult decât ar trebui.

Rac

Orice discuție cu persoana iubită nu te va face câștigător, așa că evită să insiști sau să revii cu argumente. Vei fi mai mult frustrat și asta îți va strica tot cheful de viață. În plus nu vei avea deloc susținători. Grijă la cheltuieli.

Leu

Cu Luna în Balanță, vei vorbi până la epuizare. Ba mai mult, cine va dori să preia cuvântul va fi depășit de situație pentru că nu îi vei da nicio șansă. Nevoia de a avea un cuvânt de spus despre orice subiect va fi prea mare. Toată ziua, doar gura va fi de tine.

Fecioară

Apar cheltuileli neprevăzute, dar vestea bună este că vei reuși să le faci față. Bine, bugetul pentru vacanță s-a diminuat, dar știi că nimic nu este perfect așa că vei trece ușor peste această situație. Nu ignora simptomele ciudate ale organismului.

Balanță

Indiferent că ești în concediu sau nu, fă-ți timp pentru a ieși în oraș cu prietenii, pentru a te distra sau pentru a face planuri pentru următoarele zile. Venus, guvernatorul tău, va fi în careu cu Uranus, deci te vei confrunta cu o nevoia de a face schimbări la tot pasul.

Scorpion

Veți cere confirmare de la șefi și aceștia vor fi ocupați cu altele. Veți avea impresia că sigur este ceva în neregulă, paranoia va fi la tot pasul, dar vă asigur că nu este nimic periculos. Aveți o mulțime de șanse profesionale. Dacă sunteți nemulțumiți, puteți începe să căutați ceva nou. Astrele vă susțin.

Săgetător

Dacă ești plecat în vacanță, este posibil să apară cheltuieli neprevăzute. Din fericire, partenerul sau prietenii vor sări în sprijinul tău și vei depăși mult mai ușor orice situație neprevăzută. Evită să îți planuri astăzi pentru că nu ești deloc realist.

Capricorn

Nu te mai preocupa atât de mult de ceea ce se întâmplă la locul de muncă, nu are rost și ai tendința de exagerare. Dacă alții sunt în vacanță, nu este cazul să îi salvezi tu dacă au greșit. Fii mai direcționat căte propria persoană deoarece nu îți va ridica nimeni o statuie pentru ce vei faceastăzi.

Vărsător

Da, da, partenerul cere prea multe și nu reușiți să îl mulțumiți deloc. Nici nu este cazul să tratați situația asta cu prea multă intensitate. Dimpotrivă! Încercați să vă detașați și să vedeți obiectiv care este aportul vostru și care este al partenerului. Evitați orice exces de zel!

Pești

Este posibil să aflați un secret legat de colegii de la serviciu. De voi depinde dacă vă va afecta sau nu, important este să vă vedeți în continuare de proiectele voastre. Energia nu va fi la cote ridicate astăzi. Așa că evitați orice activitate care solicită mult efort.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel