Horoscop aprilie 2019. Cum vei sta la bani în funcție de zodie

Aprilie este o lună plină de surprize. Unele zodii vor avea succes la bani și în afaceri, altele însă vor rămâne cu buzunarele goale și cu gustul amar al eșecului.

Berbec. Situația va fi, în principiu, stabilă. Într-atât, încât însuși nativii din Berbec vor fi nu numai plăcut surprinși, dar chiar fâstâciți de evoluția lucrurilor. Entuziasmul îi va determina să pornească în câutarea altui loc de muncă, deși astrele nu încurajează aceste planuri, dar nici nu se pun în calea lor.

Taur. O perioadă perfectă pentru investiții. Chiar dacă tentația de a cheltui pentru sine este foarte mare, cei născuți sub acest semn zodiacal nu trebuie să se lase ademeniți de această slăbiciune. Pentru că investițiile de acum le vor aduce mai bucurii mai târziu.

Gemeni. Instabilitate. Așa poate fi caracterizată situația financiară a nativilor din Gemeni, pentru care luna aprilie va fi plină de neprevăzut. Ca atare, vor fi momente de "pierderi însemnate și uriașe" la "câștiguri onorabile și încurajatoare".

Rac. În sfărșit, lucrurile par să se înscrie pe o linie de plutire. Poate nu vor fi mari reușite, dar posibilitatea de a menține situația într-o notă acceptabilă va fi o adevărată bucurie.

Leu. Fără modificări semnificative. Totuși, este posibil ca nativii din Leu să primească banii împrumutați mai de mult și despre care au uitat sau la care au renunțat.

Citiți continuarea pe DC BUSINESS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel