HOROSCOP 18 - 24 februarie. Camelia Pătrășcanu: ZODIA cu zile fabuloase

Camelia Pătrășcanu
Camelia Pătrășcanu

HOROSCOP 18 - 24 februarie. Camelia Pătrășcanu: ZODIA cu zile fabuloase Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul săptămânii care urmează. 

HOROSCOP 18 - 24 februarie. Camelia Pătrășcanu: ZODIA cu zile fabuloase: 

HOROSCOP 18 - 24 februarie. BERBEC: Miercuri și joi are toate șansele să aibă cele mai bune rezultate și profesionale, dar și financiare. E adevărat, vineri e o zi a negocierilor, urmează mici dificultăți cu șefii, trebuie să aibă argumente calculabile, matematice și economice, dacă vor să se impună. 

HOROSCOP 18 - 24 februarie. TAUR: Săptămâna aduce mare forță și putere, se simt inspirați să facă lucruri extraordinare și acolo unde au ezitat să ia decizii, se pregătesc să facă și asta. Au o mobilizare extraordinară și asta se simte mai ales miercuri și joi. 

HOROSCOP 18 - 24 februarie. GEMENI: Săptămâna începe energic, cu multe întâlniri, multe discuții și idei, sugestii pe care le primesc de la oamenii pe care-i întâlnesc sau pe care îi observă. Este foarte posibil ca alegerile, deciziile, gesturile, hotărârile celorlalți să îi inspire. 

HOROSCOP 18 - 24 februarie. RAC: O săptămână în care pot intra în diverse medii unde urmează să cunoască, cu ocazia unor evenimente, oameni importanți, cu potențial financiar. Unii admiră astfel de persoane și se inspiră de la ei. 

HOROSCOP 18 - 24 februarie. LEU: Sunt puternici, vor face pe șefii, chiar sunt șefi, și marți, miercuri, joi vor lua decizii tranșante dar foarte eficiente la muncă, legate fie de bani, proiect. Sunt foarte bine ancorați în realitate. Au discuții de purtat în jurul unor probleme administrative. 

HOROSCOP 18 - 24 februarie. FECIOARĂ: Săptămână cu vești de la persoane aflate sus în ierarhie pe care fecioarele le-au curtat până acum. Miercuri și joi pot veni rezultate foarte bune. Li se deschid niște uși care aduc și bani mai târziu. 

HOROSCOP 18 - 24 februarie. BALANȚĂ: Discuții la muncă și maleabilizări, trebuie să înțeleagă persoanele care nu pot să-și facă treaba. Unele au sentimentul că se sacrifică prea mult miercuri, joi și vineri. Lucrurile se rezolvă. 

HOROSCOP 18 - 24 februarie. SCORPION: Rezolvă probleme administrative și legate de acte. Mintea le merge extraordinar de bine, sunt foarte prezenți, au fler în afaceri. Miercuri, joi și vineri sunt zile fabuloase în ceea ce privește munca profesională. 

HOROSCOP 18 - 24 februarie. SĂGETĂTOR: Sunt mobilizați foarte bine, unii au sentimentul că lucrează ca subordonați sau că trebuie să se subordoneze unor contexte, să lase aerele și îngâmfările și să treacă la treabă. 

HOROSCOP 18 - 24 februarie. CAPRICORN: O săptămână care accentuează tandrețea și plăcerile vieții. Sunt debranșați de la afaceri și de la activități și sunt mai preocupați de iubire. Miercuri, joi sunt zile extraordinare pentru a genera alte planuri pentru viața și activitatea lor. 

HOROSCOP 18 - 24 februarie. VĂRSĂTOR: Nu fac risipă de energie, pot fi preocupați de cămin și de casă, economisesc resursele lor sau lucrează în secret la un proiect. Mare spor la acest proiect.

HOROSCOP 18 - 24 februarie. PEȘTI: Se bazează pe suporteri și susținători, miercuri sau joi poate veni un ajutor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel