Heiuş, cercetat penal. "Persoana care a făcut plângerea, un infractor. Probabil se răzbună"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Lucian Heiuş, ministrul propus la Finanţe, a explicat de ce este cercetat penal şi a pus totul pe seama unei răzbunări din partea reclamantului. 

"Persoana care a făcut acea plângere penală este un infractor. Colegii mei de la Inspecţie fiscală, când eu eram director, i-au făcut o inspecţie fiscală cu o rambursare ilegală de TVA. Au constatat că sunt întocmite elementele constitutive ale unei infracţiuni, au înaintat dosarul Parchetului, Parchetul a făcut cercetarea şi înaintat rechizitoriul în instanţă şi a fost condamnat la doi ani pentru evaziune fiscală. El, fiul, sper să îi ţin bine minte, şi soţia sau fiica. I s-a stabilit o sumă destul de mare ca şi prejudiciu. Surprinzător pentru mine, la vreun an după ce a fost condamnat la doi ani, face această plângere, care nu are niciun fundament real", a spus Lucian Heiuş, întrebat despre acest dosar.

El a subliniat că acuzaţiile nu au niciun fundament şi a precizat că a aflat despre acest denunţ din presă, cu o zi în urmă. ”Bănuiesc că este doar o răzbunare a unui om care într-adevăr a fost condamnat pe un raport de inspecţie fiscală făcută de colegii mei”, a subliniat Lucian Heiuş, conform Agerpres 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel