Hartă interactivă pentru românii din Spania

Consulatul General al României la Madrid vine din nou în sprijinul cetățenilor români cu o hartă interactivă a oficiilor consulare românești din Spania, singurele autorizate să presteze servicii consulare.

„Harta este realizată cu ajutorul aplicației gratuite ”MyMaps” oferită de Google și prezintă localizarea exactă în teritoriu a celor 8 consulate românești din Spania și zonele de competență ale acestora.

Încredere și răbdare 

Aplicația permite identificarea cu ușurință a sediilor consulatelor, a zonei de competență aferente, a datelor de contact pentru fiecare oficiu consular în parte, precum și stabilirea itinerarului spre acestea (folosind navigația GPS), atât cu mijloacele de transport în comun, cât și cu autoturismul personal.

Demersul Consulatului General al României la Madrid vine în completarea informațiilor deja oferite pe pagina de internet a Ambasadei României în Regatul Spaniei https://madrid.mae.ro, respectiv pe pagina de Facebook a misiunii diplomatice (https://www.facebook.com/ambasada.madrid). Echipa oficiului consular își propune astfel ca în dialogul cu cetățenii români să existe o abordare constructivă, deschisă și eficientă care să răspundă permanent nevoilor comunității. Ne manifestăm astfel încrederea că împreună, cu încredere și răbdare, putem construi noi punți de legătură care să conducă la îmbunătățirea activității consulare și implicit a dialogului cu publicul.

Harta interactivă poate fi consultată aici: https://bit.ly/3QwHJIp.” , anunță Ambasada României în Spania într-un comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel