Harry Kane, transfer pe o sumă record, la Real Madrid

Harry Kane, unul dintre cei mai în formă atacanți ai momentului ar putea evolua din vară la Real Madrid. Acesta s-ar putea alătura „galacticilor" pentru a-i lua locul lui Karim Benzema.

Harry Kane este dorit de președintele lui Real, Florentino Perez și de antrenorul Zinedine Zidane, iar transferul s-ar putea realiza pentru o sumă record, potrivit Sunday Times. Florentino Perez ar fi dispus să ofere în schimbul atacantului englez 225 de milioane de euro, ceea ce l-ar transforma pe vârful lui Tottenham în cel mai scump transfer din istoria fotbalului.

În prezent, topul celor mai scumpe transferuri din istorie arată în felul următor: Neymar - de la Barcelona la PSG, pentru 222 de milioane de euro, Philippe Coutinho - de la Liverpool la Barcelona, pentru 120 de milioane de euro, Ousmane Dembele - de la Dormund la Barcelona pentru 105 milioane de euro, Paul Pogba - de la Juventus la Manchester United, pentru 105 milioane de euro, Gareth Bale - de la Tottenham la Real Madrid, pentru 101 milioane de euro.

Kane, junior la Tottenham

În vârstă de 24 de ani, Kane este un produs al centrului de copii și juniori al lui Tottenham. Kane este cotat la 120 de milioane de euro conform Transfermarkt, iar contractul lui cu Tottenham e valabil până în 2022.

29 de partide și 29 de goluri are englezul în acest sezon, în toate competițiile. 

23 de selecții și 12 goluri are Kane pentru naționala Angliei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel