Halep - Buzărnescu. Moment tensionat la Wimbledon. Simona, prima reacție

Simona Halep a ajuns în turul 3 la Wimbledon, după ce a eliminat-o în trei seturi pe Mihaela Buzărnescu, scor 6-3, 4-6, 6-2, iar după meci a ținut obișnuita conferință de presă.

Ultimul punct al întâlnirii Simona HAlep - Mihaela Buzărnescu a oferit un moment tensionat. Arbitrul de scaun Aurélie Tourte a trecut peste decizia arbitrului de linie, care dăduse o minge a lui Halep afară. Mai mult, Aurelie i-a oferit punctul Simonei, deși Miki lovise mingea înapoi în terenul fostului lider mondial.

Miki a avut un schimb de replici pe un ton răstit cu arbitra: „Serios, chiar totul spui împotriva mea? Serios?! Cum să nu rejoc acest punct? Cum să nu ai sentimentul că mingea mea a fost bună? Este total nedrept din partea ta!”, a fost reacția lui Buzărnescu la adresa arbitrei.

După meci, Simona Halep a declarat: ”A fost o atmosferă plăcută, liniștită. Românii cred că au fost fair-play, au aplaudat și pentru mine, dar și pentru ea”. Despre meciul următor, cel cu Azarenka, ea a spus: ”Este o jucătoare solidă, care lovește mingea puternic, din toate pozițiile. Consider că trebuie să fiu puternică la rândul meu, să nu mă duc în spate deloc. Dacă voi face asta, nu voi avea prea multe șanse. Serviciul va fi important, va trebui să lucrez bine, azi nu am servit grozav. Am încredere însă. De asemenea, partea mentală este cheia. Sunt încrezătoare însă că voi câștiga.”

Citește și:

WIMBLEDON 2019 - Simona Halep și-a aflat adversara din turul 3

SIMONA HALEP - MIHAELA BUZĂRNESCU, rezultat LIVE | WIMBLEDON 3 iulie 2019


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel