HaHaHa Production lansează Flow Music School, prima școală de muzică din România creată după programa London Music School

HaHaHa Production, unul dintre cele mai influente label-uri independente din România și, totodată, un brand important pe piața muzicală internațională, fondat în 2008, de către artistul, compozitorul și producătorul muzical Smiley, lansează Flow Music School, prima școală intensivă de muzică din România, cu un nou model de artist coaching, creată după programa prestigioasei London Music School. 

Flow Music School dă startul înscrierilor la cursuri de canto, chitară, pian și street-dance, în parteneriat cu experții în educație de la GlobalEdu (Instituțiile de Învățământ Lumina), cu obiectivul de a descoperi și antrena muzical și creativ noile talente muzicale din România, alături de profesori cu peste 25 de ani de activitate și performanțe în domeniilor lor, conform unui comunicat remis DC News.

Cu peste 2000 de cântece create și un hub creativ impresionant, HaHaHa Production face echipă cu mentorii Flow Music School pentru a transforma în succes talentul copiilor și tinerilor care pot schimba industria muzicală de mâine. Grupele de studiu pentru care se creează curriculă specială sunt 5-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani și 14-18 ani. 

 

"Drumul meu în muzică a fost aproape pe întuneric"

 

„Drumul meu în muzică a fost aproape pe întuneric. A început de la o chitară primită în clasa a IV-a de la tatăl meu, de la muzica pe care o ascultam non-stop și de la pasiunea de a cânta, care mă urmărea la fiecare pas. Nimeni nu mi-a spus cum se face, cu cine să vorbesc, de la cine să învăț, unde să caut ajutor ca să fac următorii pași în muzică. Am avut norocul să găsesc în drumul meu oamenii potriviți, locuri potrivite, momente oportune și șanse, multe șanse pe care alții nu le au sau pe care și eu, dacă le ratam, nu ajungeam aici. A fost un drum luminat de sus, însă irepetabil pentru copiii din ziua de azi. Mereu mi-am spus că nu este normal să fie așa, că tinerii și copiii trebuie să aibă drumuri clare și ușor de parcurs pentru a-și exprima și amplifica talentele. Am visat să creez studiourile HaHaHa Production, ca să deschid ușa tinerilor să vadă și să experimenteze cum se face muzica, care este parcursul unei piese de la o idee, la o lansare și apoi la un succes. Practic studiourile reprezintă locul pentru inițiați, însă primul pas în a ajuta copiii și tinerii talentați din România este să le oferim șansa să învețe să facă și să iubească muzica, înainte de a ajunge să o înregistreze. Așa s-a născut ideea Flow Music School care sper să-și găsească sensul în desenul internațional al industriei muzicale de mâine din România.”, explică Smiley inițiativa HaHaHa Production de a crea o școală de muzică.

 

Cum se pot înscrie viitorii elevi ai Flow Music School

 

Viitorii elevi ai Flow Music School se pot înscrie online pe http://flowmusic.ro/ pentru a accesa cursurile de minim 8 saptamâni, cu posibilitatea de a participa la workshop-uri exclusive cu artiști, muzicieni, producători, songwriteri HaHaHa Production și de a face practică în studiourile HaHaHa Production unde scriu, compun, produc și înregistrează unii dintre cei mai importanți artiști din România. 

Toate detaliile despre cursuri se pot găsi pe canalele Flow Music și GlobalEdu (Instituțiile de Învățământ Lumina ), partenerul educațional, care va pune la dispoziția cursanților locațiile și baza sa didactică de excelență. GlobalEdu este o campanie care oferă consultanță și servicii de educație la nivel de performanță, fiind implicată în activități legate de consiliere pentru admiterea în universități de prestigiu, organizarea de cursuri de pregătire pentru examenele de bacalaureat și evaluare națională. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel