H.D. Hartmann, la Gold FM: A declara România ca fiind antisemită este un neadevăr. O astfel de etichetă este devastatoare!

Foto: Mike Chai - Pexels
Foto: Mike Chai - Pexels

Invitat în emisiunea "Ce-i în gușă, și-n căpușă", realizată de Cozmin Gușă la Gold FM, analistul politic și jurnalistul H.D. Hartmann a afirmat că "este o minciună absolută să declari astăzi că în România există antisemitism".

"Derapaje există, dar nu se pot compara cu manifestările insurecționale din Franța, de exemplu. Pe de altă parte, cea mai atacată minoritate din România este cea a romilor, despre care nu vorbim aproape deloc. Dar, în calitate de cetățean român de etnie evreiască, cred că a declara România ca fiind antisemită este un neadevăr. O astfel de etichetă este devastatoare", a declarat H.D. Hartmann.

Detaliind pe marginea manifestațiilor din ultimele zile, jurnalistul a amintit faptul că statul român este fragilizat cu bună știință încă de pe vremea fostului președinte Traian Băsescu. „Această politică de fragilizare a statului român continuă. Oamenii protestează pentru că nu mai înțeleg de ce guvernanții își tot schimbă discursul; la început, virusul era o simplă răceală, apoi pandemia urma să treacă în vară, apoi scăpam în iarnă și a venit primăvara și suntem în altă criză. În timp ce unii se înghesuie la schiat, alții sunt închiși în casă. Poporul, care oricum nu are încredere în guvernanți, a reacționat”, a spus H.D. Hartmann, adăugând că inclusiv vaccinarea s-a dovedit a nu fi soluția salvatoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel