Guvernul SUA investighează încă un accident în care a fost implicată o mașină Tesla

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Administrația națională pentru siguranța traficului din SUA investighează un nou accident în care a fost implicată o mașină Tesla cu pilotul automat pornit.

Conform The Verge, accidentul a avut loc în zona orașului Lansing din statul Michigan. Șoferul unui Model Y a intrat într-o mașină de poliție cu girofarurile aprinse. Poliția din Michigan a spus că șoferul folosea Autopilot, sistemul Tesla care permite mașinii să se manevreze de una singură, cu mențiunea că în caz de urgență omul preia controlul.

Nimeni nu a fost rănit, însă guvernul a trimis anchetatori să determine care a fost rolul Autopilot în accident. „Administrația știe despre incidentul în care a fost implicată o mașină Tesla, în Lansing, Michigan”, a transmis instituția federală. Acum câteva săptămâni, alte două mașini Tesla au fost implicate în caramboluri, în Houston și Detroit. În general, accidentele sunt produse de iresponsabilitatea șoferilor care confundă Autopilot cu un sistem de șofat automat. Aceștia trebuie să intervină la nevoie și trebuie să țină mâinile pe volan întotdeauna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel