Guvernul a lansat portalul posturi.gov.ro. Ce informații sunt anunțate

posturi_govro
posturi_govro

Guvernul a lansat, luni, portalul posturi.gov.ro, unde sunt anunțate posturile vacante de funcționar public din cadrul autorităților și instituțiilor publice din România.

Anunţurile de pe posturi.gov.ro prezintă în detaliu posturile vacante în administrație, modalitatea în care solicitanţii pot aplica pentru acestea şi informaţii despre dosarul de concurs, potrivit Mediafax.

Cine își dorește un post în administrația publică locală sau centrală de stat poate efectua căutări în funcţie de localitatea dorită, cât şi în funcţie de cuvinte-cheie, nivel de pregătire necesar pentru ocuparea poziţiei, angajator sau data la care au fost publicate posturile.
Anunțurile prezintă în detaliu postul pentru care acestea au fost create, modalitatea de aplicare și informații despre dosarul de concurs, astfel încât fiecare candidat sa obțină maximum de informații despre postul căutat și să aibă posibilitatea de a-și pregăti dosarul propriu cât mai temeinic.

Guvernul arată că noul portal este "o modalitate de respectare a principiului transparenţei faţă de cetăţeni şi faţă de societatea civilă.

Potrivit site-ului, Inițiativa reprezintă continuarea proiectului PublicJob.ro, lansat în 2012 și coordonat de către Cristian Botan, în prezent consilier pentru transparenţă în administraţia publică al premierului Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel