Guvern Dăncilă. Anton Anton, MINISTRU al ENERGIEI. Cine este

Anton Anton, ministru al Energiei
Anton Anton, ministru al Energiei

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat propunerea ALDE pentru Ministerul Energiei în persoana lui Anton Anton. 

”Așa cum am anunțat, ALDE își menține cele patru portofolii, ministrul demisionar Toma Petcu a anunțat că se retrage din motive care țin de sănătate, a avut o problemă mai gravă de sănătate, nu are cum o problemă gravă, dar dorește să-și consolideze sănătatea, se retrage de la minister. Nominalizarea este Anton Anton, fost ministru al Cercetării, a fost inclusiv Ministru al Educației și Cercetarii, este deputat de București” a spus Călin Popescu Tăriceanu. 

Anton Anton este deputat ALDE de București. 

Este născut în 22 decembrie 1949. Mail-ul său oficial este unui inedit: [email protected]. Din 2016 este profesor de doctorat, potrivit CV-ului său. Are o lungă carieră de profesor. Din 1986 este doctor inginer, după ce a absolvit Institutul de Construcţii Bucureşti cu teza ”Cercetări asupra mişcării de translaţie a ferofluidelor în absenţa şi în prezenţa unui câmp magnetic exterior”. 

[citeste si]

A studiat și-n SUA în 1977, timp de patru luni. 

În ceea ce privește averea sa, are un apartament în Timișoara, moștenit, și două case, una Alba Iulia, moștenită, alta în Voluntari, construită. Are două mașini, cumpărate în 2011 și 2014. Are șapte conturi în bănci și nicio datorie, cea mai mică valoare din cont este de 700 de lei, cea mai mare de 145.000 de lei.

Din 2016 este pensionar. A obținut venituri din pensie de 9.126 de lei. Din salariul de profesor a obținut, în 2017, 180.000 de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel