Gușă: S-A RETRAS din cursa alegerilor! Înțelegere politică, unică în peisajul electoral! POZE făcute în urmă cu câteva minute

Cozmin Gușă a dat breaking news-ul zilei în materie de alegeri locale!

”BREAKING NEWS! La Constanța, "UNIREA FACE PUTEREA!"  ZANFIR IORGUȘ, candidatul PSD-ALDE-PNTCD la primăria Mangalia, se retrage din cursă în favoarea lui MOHAMMAD MURAD, candidat independent.


MOHA Murad îl va susține la președinția Consiliului Județean Constanța, pe FELIX STROE, candidatul Alianței PSD-ALDE-PNTCD-ADER!

Această înțelegere politică, unică în peisajul electoral LOCALE 2020 a fost parafată exact acum câteva minute (poze incluse). N-are niciun sens să vă ascund c-aș fi fost implicat, am fost chiar regizorul acestui proiect politic din care pot beneficia cetățenii Mangaliei, respectiv ai județului Constanța.

Și pentru că acest proiect ar trebui să fie implementat și-n alte locuri unde pesediștii sau independenții sunt dezavantajați de mașinăria liberalo-useristă, care recurg le teroarea prin instituțiile statului împotriva lor, o să dau câteva detalii ce pot fi de folos si altora:

La Mangalia este primar Cristian Radu, un liberal corupt și slab dpdv managerial, care a distrus pur și simplu orașul de la malul mării. Dacă Zanfir Iorguș (locul 3 azi în sondaje) n-ar fi renunțat la candidatura sa în favoarea lui Murad, care este clasat pe locul 2 în urma primarului, acesta ar fi avut șansa, letală pentru Mangalia (!), să-și reînnoiască mandatul. Iorguș, pe care-l cunosc demult, a fost însă înțelept și a acceptat această înțelegere care va genera și o viitoare majoritate în Consiliul Municipal, care va încerca să repare rapid dezastrul liberal generat aici. În plus, la această înțelegere s-a alăturat și candidatul PMP, Mihai Crăciun, înțelegând și el excepțional rigorile momentului, ceea ce explică în plus eficiența proiectului politic. Așa cum ziceam alaltăieri, "MANGALIA MARCHEAZĂ CAMPANIA"!

La rândul său, Felix Stroe este în confruntare pentru Consiliul Județean CT cu Mihai Lupu, un alt liberal incompetent și agramat, care dacă ar fi ales, ar genera un DEZASTRU ADMINISTRATIV la nivelul acestui județ de importanță geostrategică. Prin voturile lui Murad de la Mangalia, estimate acum la cca 10 000, Stroe ia și el o opțiune aproape certă pentru câștigarea alegerilor în județ.

Avantajele cetățenilor cu Murad la Mangalia și Stroe la județul Constanța sunt evidente:


primul a demonstrat în afaceri că este performant, dinamic și generează prosperitate, e limpede că-i va fi destul de simplu să facă același lucru și pentru MANGALIOȚI;


al doilea, cum ziceam și ieri, este probabil cel mai competent candidat dintre cei pentru Consiliile Județene, pe lângă experiența fructuoasă de Ministru al Transporturilor, Stroe beneficiază și de succesul dezvoltării și administrării RAJA, cea mai performantă companie din județul Constanța, cu activități extinse internațional și cu o valoare de piață azi de peste 2 miliarde de euro.

Desigur că sarcina mea a fost mult ușurată de faptul că oamenii performanți, de genul celor menționați, pricep rapid urgențele momentului și acționează constructiv (în plus, îi cunosc pe amândoi de 20 de ani, lui Moha i-am urmărit atent dezvoltarea fulminantă și consolidarea afacerii, iar pe Felix Stroe îl cunosc de când eram secretar general al PSD, deci știu bine ce a realizat între timp).

Și-n final, un apel pentru candidații opresați de mașinăria liberală, sprijinită puternic și ilegal de către instituțiile guvernamentale:


ACȚIONAȚI ÎNȚELEPT ȘI EFICIENT FRAȚILOR, UNIȚI-VĂ ENERGIILE ȘI VOTURILE, ȘI-AȘA ÎI VEȚI PUTEA ÎNVINGE PE ACEI LIBERALI INCOMPETENȚI, CARE POT CONDAMNA UAT-urile LA PAUPERIZARE, PRIN CORUPȚIE ȘI ACȚIUNI ANTICIVICE!”, a transmis Cozmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel