Lui Gușă nu i-a venit să creadă o veste de la CEDO. Cere prudență la vot

Lui Cozmin Gușă nu i-a venit să creadă ce veste a venit de la CEDO. În acest context, el cere prudență cu privire la ce vom vota pe 27 septembrie 2020.

”SUSȚINĂTORII LUI NICUȘOR-PLICUȘOR FAC CHEF!  CETĂȚENII NORMALI ÎȘI FAC CRUCE ȘI SCUIPĂ-N SÂN ...

"Dunja Mijatovic, Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul CEDO, și-a publicat, luni, observațiile scrise cu privire la cazul Florin Buhuceanu și Victor Ciobotaru împotriva României și la alte 12 cazuri, care se referă la absența unui cadru legal pentru recunoașterea relațiilor stabile de același sex în România."

Ăștia doi băieței (sau fetițe), Buhuceanu și Ciobotaru, m-au atacat public acum 2 luni, când i-am cerut lui Nicușor Dan să precizeze dacă este homo sau bi sexual. După ce am aflat că sunt liderii comunității LGBT din România, mi s-a spus că sunt și printre principalii susținători ai lui Nicușor-Plicușor, așa că nu m-am mai preocupat de ei.

Ieri respectivii au primit o veste de la CEDO care le dă speranțe că SE VOR PUTEA CĂSĂTORI ÎNTRE EI ȘI-N ROMÂNIA, și speră să li se acorde apoi și dreptul să înfieze copii.

(....)

Mi s-a spus că a fost o petrecere majoră pe rețelele de socializare inclusiv azi-noapte, printre homosexualii și lesbienele români, iar eu cred că dacă le-aș lectura mesajele și le-aș contabiliza, m-ar apuca depresia înțelegând cât de mulți sunt și cât de tare s-au defectat.

(...)

CONCLUZIE:

După insuccesul (provocat!) al REFERENDUMULUI PENTRU FAMILIA TRADIȚIONALĂ, alegerile din București sunt următorul test care ne poate indica simplu cât de mulți mai sunt românii dedicați conviețuirii conform principiilor tradiționale din societatea noastră, educată în baza preceptelor morale ortodoxe, și dacă nu cumva opoziția, grupată în spatele susținerii politice ale unor candidați de tipul Nicușor Dan, PREVALEAZĂ AZI, ȘI NE POATE IMPUNE LIDERI CARE SĂ NE DISTRUGĂ, PRIN PREVEDERI DEVENITE LEGALE, MODUL DE CONVIEȚUIRE TRADIȚIONAL.

Aștept cu mare interes MOBILIZAREA “NORMALILOR” pe 27 Septembrie! Apoi vom concluziona împreună despre “CUM STĂM” și “CE NE-AȘTEAPTĂ” ...”, a scris Cozmin Gușă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel