EXCLUSIV  Gușă: ”L-au abandonat la spital”. Scene incredibile în ziua alegerilor în Mangalia. Diferența față de Sectorul 1

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Cozmin Gușă a povestit un caz petrecut în ziua alegerilor în Mangalia, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Cel puțin la Sectorul 1 frauda a implicat persoane dintr-o structură politică și mă refer aici la cei din USR-PLUS, fiind apoi sprijinită și continuată în procesul numărării de către oameni din justiție, adică aici mă refer la politic și justiție. La Mangalia alegerile au fost fraudate prin intervenția directă și dovedită a poliției din Mangalia. Ne-am întâlnit cu cazuri filmate și fotografiate, prin care polițiștii dimineața în civil cu mașinile personale duceau oamenii la vot ca să-l voteze pe primarul în funcție, iar de la orele 14:00, când le-a venit rândul, și-au luat uniformele și, pe lângă alte intimidări, l-au și încătușat pe unii dintre susținătorii lui Mohammad Murad, un manager al uneia dintre companiile sale.

Fără procurori, fără mandat l-au dus la secție. Omului i s-a făcut rău pentru că era cardiac, avusese și un atac de cord acum câțiva ani. Abia atunci pentru că i s-a făcut rău l-au lăsat în pace după vreo două ore. L-au dus la spital și l-au abandonat acolo. Medicii i-au făcut câteva investigații, i-au dat medicamente, iar de acolo a fost adus ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Deci diferența specifică este aceasta, la București Sectorul 1 fraudarea s-a făcut prin oamenii USR-PLUS și justiție, iar la Mangalia din nefericire prin intervenția unor polițiști cu diverse grade, de la mic la mare." a declarat Cozmin Gușă în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel