Grindeanu, propuneri Ministerul Justiției și Ministerul Mediului de Afaceri: De nerefuzat

Tariceanu - Grindeanu - Dragnea
Tariceanu - Grindeanu - Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marţi, că va înainta preşedintelui Klaus Iohannis propuneri "de nerefuzat" pentru conducerile Ministerului Justiţiei (MJ) şi Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA). 

"Am avut discuţii şi cu liderii coaliţiei astăzi şi o să am discuţii şi în zilele următoare, astfel încât propunerile pe care le vom înainta preşedintelui să fie de nerefuzat", a afirmat Grindeanu, la Antena 3. 

Întrebat dacă propunerile pentru cele două portofolii ocupate în prezent interimar de Ana Birchall (MJ) şi Alexandru Petrescu (MMACA) vor fi făcute de el, de liderii PSD sau de cei ai ALDE, Grindeanu a răspuns: "E o listă comună". 

De asemenea, premierul a precizat că la întâlnirea pe care a avut-o marţi cu şeful statului nu s-a discutat subiectul nominalizării pentru funcţia de ministru al Justiţiei. "Nu s-a discutat propunerea şi nici nu cred că era cazul", a spus Grindeanu. 

Prim-ministrul a mai menţionat că este în continuare luată în calcul varianta unui tehnocrat pentru conducerea Ministerului Justiţiei. "E o variantă pe care o luăm în calcul. (....) E una din variante", a spus Grindeanu, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel