Cum este văzută Grecia de câțiva români. Abordare spectaculoasă

Grecia este un ținut despre care ai ce povesti ore în șir. De asemenea, este un ținut pe care îl poți înfățișa perfect printr-o combinație de culori atent alese. Ne-o demonstrează și câțiva pictori români care au realizat mai multe opere remarcabile în domeniul artei elene.

Pe artiștii Alexandru Antonescu, Crinela Antonescu, Dorin Coltofeanu, Teodora Coltofean și Mihai Sârbulescu îi veți putea cunoaște marți, 4 martie 2014, ora 19:00, într-un cadru special – Hotel Capital Plaza, Bd. Iancu de Hunedora nr. 54. La această dată va avea loc vernisajul expoziției de pictură ”Însemnări din Grecia”.

VEZI ȘI: 

EXCLUSIV. Artist român: Dacă aș face un lucru vulgar, toate televiziunele ar vorbi despre mine. Valorile nu sunt promovate în România

Lucrările au fost făcute în tabăra de pictură organizată în cadrul proiectului Contemporanii, în luna octombrie a anului 2013. Imaginile de o deosebită frumusețe sunt dedicate spațiului elen. Pe lângă lucrările de excepție semnate de Alexandru Antonescu, Crinela Antonescu, Dorin Coltofeanu, Teodora Coltofean și Mihai Sârbulescu, veți putea admira și fotografiile făcute de Cristian Macovei.

Așa că sunteți invitați cu mic, cu mare la expoziția care poate fi vizitată în perioada 4 martie – 10 aprilie, la Hotel Capital Plaza, Bd. Iancu de Hunedora nr. 54. Aveți ce admira!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel