Gratuitate tren. Mircea Badea, replică pentru Dediu, președintele UNSR: Absolut incredibil!

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a reacționat după ce Vlad Dediu, președintele UNSR, a acordat un interviu pentru DC News despre gratuitatea studenților pe tren.

”Cred că toți studenții din România sunt dependenți de aceste facilități. (...) Am citit și acea propunere în care să se elimine gratuitatea pentru studenții cu restanțe și nu sunt de acord cu acest lucru. Îi lăsăm să meargă gratuit cu trenul doar pe studenții integraliști iar pe ceilalți îi punem să plătească? Sunt 'n' motive pentru care un student are restanțe. Nu putem să știm de ce un student are o restanță. Mai mult, această eliminare a gratuității ar încuraja studenții să fie supărați pe sistem decât să îi motivăm să învețe ca să aibă gratuitate. Aceasta este o minciună. Studentul din ziua de azi nu va învăța dacă este obligat să învețe. (...) Studentul din ziua de astăzi este mult mai diferit față de studentul de ieri. Studentul de astăzi este mult mai bun, poate să fie mult mai creativ decât studentul de ieri, a spus Vlad Dediu într-un interviu pentru DC News.

Mircea Badea a spus că răspunsurile președintelui UNSR i se par penibile.

”Interviul acesta e foarte tare. (...) Studenților le place pomana. (...) Ghiorlăie pentru gratuități. Ei sunt de dreapta, sunt capitaliști și se luptă cu comunismul, dar le place pomana. Și au cele mai bune argumente din lume... cum ar fi: ”Studentul din ziua de astăzi este mult mai diferit față de studentul de ieri”, zice Vlad Dediu. Dar este și mult mai pomanagiu adaug eu. Mi se pare dezgustător. (...) Atât de penibilă, abjectă, rușinoasă, viermănoasă mi se pare văicăreala și milogeala lui Vlad Dediu... Argumentul lui este că trebuie să i se dea pentru că este student”, a zis Mircea Badea.

”Dacă studentul de azi e mult mai bun și mai creativ... păi atunci.... să plătească biletul la tren! Absolut incredibil așa ceva. Oribil”, a mai spus Mircea Badea după ce Vlad Dediu a declarat că: ”Studentul din ziua de astăzi este mult mai diferit față de studentul de ieri. Studentul de astăzi este mult mai bun, poate să fie mult mai creativ decât studentul de ieri”.

Interviul integral la care se referă Mircea Badea poate fi citit aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel