Gino Iorgulescu este noul președinte al LPF. Dragomir: Cu mine n-au votat curvele

Supremația lui Dumitru Dragomir la conducerea Ligii profesioniste de Fotbal s-a încheiat. Gino Iorgulescu a devenit noul președinte al LPF, acesta urmând să decidă asupra destinelor cluburilor pentru următorii patru ani. Dumitru Dragomir a declarat că știe cine nu i-a acordat votul: "N-au votat curvele astea pe care le-am ajutat toți anii aceștia". De asemenea, fostul președinte al LPF a declarat că va primi un salariu compensator de 150.000 de euro. 

Dumitru Dragomir şi fostul preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu, s-au bătut pentru fotoliul de președinte al LPF. Gino Iorgulescu a obținut o victorie  de necontestat asupre lui Dumitru Dragomir. Pentru Gino Iorgulescu au votat reprezentanții a 11 cluburi, iar pentru Dumitru Dragomir au votat 7 cluburi.

Dumitru Dragomir a condus destinele  Ligii Profesioniste de Fotbal din 1996, fiind reales în această funcţie în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat tot pe Iorgulescu, şi în noiembrie 2005. Dragomir a fost reales și în 2009.

Dumitru Dragomir a declarat, după aflarea rezultatelor votului că îi dorește lui Iorgulescu să stea la Ligă cât a stat și el. "Las în urma mea o Ligă frumoasă, mobila lui Ceaușescu în biroul meu, și așa a fost el prieten cu Nicu, las din punct de vedere financiar la un   nivel extraordinar de mare. Sunt bucuros că în locul meu a venit un om de fotbal, un profesionist.

Am fost bătut, după cum știți, și pe valoarea lui, dar și pe valoarea politică. S-au implicat puternic aseară, astăzi și alaltăieri. Domnilor eu nemaifiind om politic și nefiind prieten așa cum    au declarat oamenii politici cu domnul Iorgulescu. Au fost mai tari ca mine, n-am decât domnului Iorgulescu să-i doresc succes", a declarat fostul președinte al LPF.

"Eu sunt un înfrânt,  mă duc la afacerile fiului meu, s-ar putea să mă duc la un post de televiziune. Am solicitări din partea a două cluburi mari de televiziune, dar nu mă voi duce la club, eu am fost vultur și nu mai pot fi porumbel." "Nepoții mei, nevasta mea au nevoie de mine", a mai declarat Dumitru Dragomir. "Eu știu sigur cine n-a votat. Cu mine n-au votat curvele astea pe care eu le-am ajutat cel mai mult în decursul anilor. Vă voi da toate detaliile când mă voi duce la un post de televiziune, care mi-a dat mulți bani." "Adunarea generală a propus să primesc zece salarii, mi-a dat să primesc o pensie viageră, 150.000 de euro"

"Am avut un program foarte bun, dar n-a contat deloc, influența politică a fost majoră și îi felicit și pe cei politici, au câștigat, au vrut să pună mâna pe fotbal. Aș fi un foarte prost diplomat să vorbesc urât despre domnul Ponta, de domnul Dragnea. Înseamnă că eu am fost politician două legislaturi degeaba. N-aș fi Dragomir. Îi felicit pentru modul cum au lucrat. Sunt atât de deștept încât să parez aceste întrebări."

"Steaua a votat împotrivă. L-am rugat înainte să voteze împotriva mea. Nu vroiam să câștig la Ligă prin votul lui Gigi. Mai bine muream decât să fie votul lui Gigi câștigător. Niciodată nu m-a ajutat. E mâncător de rahat, dar niciodată nu m-a ajutat", a mai declarat Dumitru Dragomir.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel