Gigi Becali, ameninţat cu bătaia în direct

Gigi Becali (2)
Gigi Becali (2)

Scandalul dintre Gigi Becali şi Dragoş Săvulescu nu a încetat, chiar dacă procesul dintre cei doi a ajuns la final.  Acţionarul dinamovist a spus, în direct la Acasă Tv, că va veni momentul în care îi va aplica o corecţie bărbătească lui Becali, pentru că "cineva trebuie să îl pună la punct". 

"Din interviul ăsta am aflat că el ştie din piaţă treaba asta, din ce piaţă? Piaţa Obor, Piaţa Rahova, Piaţa Ferentari? Apoi mai vorbeşte despre bun simt? Păi, omul ăsta are bun simţ? O naţiune întreagă nu vede că omul ăsta este un nesimţit notoriu? Omul ăsta îmi spune mie de cultură, de piticanie? El e pigmeu, îmi vine până aici! Regret că va veni momentul ca bărbăteşte să-i aplic o corecţie. Nu am de gând să îl trag de păr sau să-i dau o palmă, este vorba despre o corecţie bărbătească", a spus Săvulescu la Acasă TV, arătând pumnul strâns!

"Cineva trebuie să îl pună la punct. Asta e o dovadă de bărbăţie. Este un individ care nu merită să fie promovat ca exemplu", a mai spus Săvulescu.

Scandalul dintre Becali şi ăvulescu a pornit după ce finanţatorul Stelei a spus că Săvulescu este homosexual şi ar fi fost prins de nevastă în pat cu doi bărbaţi. Săvulescu l-a dat în judecată pe Gigi Becali şi i-a cerut daune de două milioane de euro. Instaţa i-a dat dreptate lui Săvulescu, dar Becali a fost scutit de plata banilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel