Becali, reacție după ce Piţurcă l-a acuzat că a furat STEAUA

Fostul selecționer Victor Pițurcă s-a declarat împotriva clubului patronat de Gigi Becali, pe care îl acuză că a furat echipa Steaua de la Armată. Gigi Becali i-a răspuns, vineri, lui Victor Piţurcă, amintindu-i acestuia că a făcut parte din structura care a preluat Steaua în 2003. 

Potrivit celor declarate de Victor Becali la Digi Sport, Victor Pițurcă știe foarte bine cum s-a făcut preluarea clubului.

"Pițurcă a votat în Adunarea Generală, era la munte și a venit cu 6-7 persoane şi a votat transformarea în societate pe acțiuni. A semnat tot, vă arăt procesul verbal, e semnătura lui. Am vorbit ca eu, Piți și Păunescu să o transformăm în societate pe acțiuni ca să nu dispară Steaua, că nu mai erau bani; am dat bani pe numele lui Pițurcă şi pe numele lui nea Viorel Păunescu; eu dădeam bani pe numele lor și apoi, în 4-5 ani, când societatea devenea profitabilă, îmi dădeau banii înapoi; nea Viorel s-a retras și mi-a cesionat partea lui; el, domnul Pițurcă, pe banii mei, pe care îi dădusem pe numele lui, a luat 4% din acțiuni, apoi mi le-a vândut mie înapoi cu 500.000 de dolari", a declarat Gigi Becali.

”Pot să demonstrez cu acte la Registrul Comerțului că era acționar. Nici chiar așa, să zici că am furat eu Steaua. Dacă am furat eu 94%, ai furat și tu 4% și ai luat bani, 500.000 de dolari pentru ce ai furat", a adăugat Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel