Gestul noului ministru al Justiției. Ce s-a întâmplat joi- Prima declarație

Ministerul Justiției a anunțat, joi, că a avut loc o întâlnire importantă a noului ministru al Justiției, Raluca Prună. 

Ministrul Justiției, Raluca Prună, s-a întâlnit cu reprezentanții asociațiilor de magistrați din România: Uniunea Națională a Judecătorilor din România, Asociația Magistraților din România, Asociația Procurorilor din România și Forumul Judecătorilor din România.

"Scopul acestei reuniuni a fost de a stabili un prim contact cu asociațiile și de a le asigura de colaborarea constantă pe care ministrul intenționează să o aibă cu magistrații români pe toată durata mandatului său. În acest sens s-a agreat crearea unui grup consultativ constituit din reprezentanți ai asociațiilor de magistrați, precum și reprezentanți ai Consiliului Superior al Magistraturii și ai Ministerului Justiției. Grupul consultativ urmează ca într-un termen cât mai scurt să identifice modalitățile necesare pentru o eventuală modificare a pachetului de legi privind justiția care să nu aducă atingere independenței sistemului judiciar, funcționării eficiente a acestuia și calității actului de justiție ca serviciu public", anunță Ministerul Justiției, potrivit unui comunicat de presă remis dcnews.ro. 

Raluca Prună a declarat: "Intenționez să colaborez cu asociațiile magistraților și să continui procesul de consultare a acestora, pentru a mă asigura că prioritățile mandatului meu răspund problemelor reale ale justiției din România."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel