Gestul lui Barna, după sondajul lui Cioloș. Contra-replică la atacul lui Caramitru, răsturnare de situație

Dan Barna vine cu un mesaj laudativ despre Emanuel Ungureanu, în scandalul Floreasca, la o zi după ce Andrei Caramitru a acuzat că a picat în capcana fake news-ului. 

”Fără eforturile colegului meu Emanuel Ungureanu - Deputat USR de Cluj poate nu s-ar fi știut de tragedia de la spitalul Floreasca. Mai mult, azi am aflat că, după aceste dezvăluiri, Ministerul Sănătății investighează un al doilea eveniment de aceeași natură.

De ani de zile, Emanuel se luptă pentru un sistem medical profesionist și curat, în care pacientul e în centru, iar etica medicală contează, nu e doar un detaliu formal. O face alături de toți cei 20.000 de membri ai unui partid care există pentru a-și aduce contribuția la o Românie mai bună, o țară în care să vrei să trăiești și să îți poți împlini bucata ta de destin.

Sunt mulți oameni ca Emanuel în USR și în Alianța USR PLUS. Suntem deschiși către și mai mulți. E nevoie de fiecare pentru a scurta parcursul către viitorul pe care ni-l dorim dar care nu se va întâmpla de la sine.

Scriu aceste rânduri pentru că cred sincer că munca colegului Ungureanu, și a majorității colegilor noștri, trebuie nu numai sprijinită dar și cunoscută.

Acesta este USR.” a scris Dan Barna, lider al USR, pe Facebook. 

Citește și: EXCLUSIV De ce îl atacă Andrei Caramitru pe Emanuel Ungureanu. Strategia "războiului" din USR

Reacția lui Barna vine la scurt timp după momentul în care PLUS a ieșit cu un sondaj pentru Primăria Capitalei. Știm că este un conflict în alianță pe candidatul pentru București. În vreme ce USR l-ar fi vrut pe Nicușor Dan, PLUS îl susține oficial pe Vlad Voiculescu. Mai mult, Dacian Cioloș a făcut și demersuri împotriva lui Nicușor Dan. 

Conform scenariului lansat în urmă cu o zi de DCNews, afirmația lui Andrei Caramitru venea să-i facă loc lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Cum Vlad Voiculescu a ieșit azi cu o declarație de susținere a sa, a venit și contra lui Barna, prin care i-a transmis că locul de la Sănătate s-a ocupat. 

Începe războiul USR-PLUS sau crește prețul de negociere al lui Ungureanu? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel