Gestul incredibil prin care doi tineri au demonstrat cât de mare este dragostea lor. Acum chiar că nimic nu îi poate despărți. FOTO/VIDEO

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Doi tineri ucraineni au găsit o metodă inedită de a demonstra că dragostea lor este atât de mare, încât nimic nu-i poate despărţi.

Alexandr Kudlay, în vârstă de 33 de ani, și Viktoria Pustovitova, în vârstă de 28, sunt doi tineri îndrăgostiți din Ucraina. Cuplul a decis să își arate dragostea care îi leagă lumii întregi, printr-un gest inedit. În urmă cu o lună, de Ziua Îndrăgostiților, cei doi tineri şi-au legat mâinile cu un lanţ - ca să-şi pună iubirea la încercare, spun ei, dar şi pentru a încerca să stabilească un record.

Lanțul a fost sudat şi sigilat, ca să nu se poată elibera. Acum ei trebuie să facă absolut totul împreună: să se îmbrace, să gătească, să meargă la baie etc. Spun că e destul de greu, dar și-au promis să reziste pentru a stabili noul record. Tocmai din acest motiv nu au apelat la o pereche de cătușe, lanțurile sunt mai sigure. Cazul lor a devenit cunoscut în lumea întreagă și mii de oameni îi urmăresc acum pe rețelele de socializare, curioși fiind dacă rezistă 3 luni în această postură.

Mai multe fotografii pot fi văzute AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel