EXCLUSIV  Gara de Nord, "o cloacă". Imaginea săptămânii, un pescăruş cu un şobolan în cioc

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Val Vâlcu a vorbit, la Nod în Papură, despre imaginea surprinsă vineri, 15 martie, la Gara de Nord, dar şi despre felul în care arată unul dintre monumentele istorice ale Bucureştiului şi zona adiacentă. 

Concret, Val Vâlcu spune că a văzut un pescăruş cu un şobolan în cioc în zona Gării de Nord. 

"Să zic o scenă scârboasă aşa... Vineri la 11:00, pe lângă Gara de Nord se rotea un pescăruş cu un şobolan în cioc. Nu am putut să pozez, că mă calificam la Pulitzer. Mă şi gândeam dacă era deja mort, otrăvit de ăştia cu dezinsecţia, dacă l-a înhăţat ziua în amiaza mare de pe stradă. Era şobolan, nu şoricel, suficient de mare să îmi atragă atenţia. 

Eu m-am gândit să nu se zică că iar o discreditez pe Clotilde, dar la Gară e mizerabil, e o cloacă. Primăria, Ministerul Transporturilor, nu reuşesc nimic. La câte milioane costă un km de cale ferată, să nu faci curăţenie, să nu faci gresia aia?", a precizat Val Vâlcu. 

"În general, în lume, cu trenul se ajunge cel mai rapid şi cel mai comod oriunde. La noi e invers", a intervenit Alfred Bulai. 

"Dar la cât costă transportul, la câte milioane, miliarde, rotesc acolo, cum să stai aşa? E mai împuţită decât un WC public Gara de Nord!", a mai spus Vâlcu. 

"Am pe cineva care anul trecut a fost în Japonia, a stat câteva săptămâni, şi a mers de mai multe ori cu trenul. Mi-a spus că nu a văzut niciodată în Europa toalete de tren atât de curate. Japonezii au făcut studii şi şi-au dat seama că cea mai mare parte a bolilor se bazează pe infecţiile din toalete. Nu există toaletă în Japonia care să nu aibă capacul igienizat. Îmi spunea prietenul ăsta că puteai să mănânci de pe jos. E ceva inimaginabil. Faza e că la noi, oriunde te duci, există suspiciuni", a mai spus Alfred Bulai. 

Gara de Nord ar urma să fie modernizată, însă lucrurile nu par să se mişte momentan. 

CITEŞTE ŞI Modernizarea Gării de Nord, pe mâna unei firme cu un singur angajat și a alteia care deține un complex turistic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel