Gâdea, emoționat, în direct: A avut de suferit. Momente teribile!

Mihai Gâdea a vorbit despre cazul copilului electrocutat la Herăstrău, care a fost salvat de prietenul lui.

"Am vorbit recent despre cazul lui Alexandru, acel copil absolut extraordinar care s-a electrocutat în Herăstrău, mergând într-adevăr în acea zonă în care nu ar fi trebuit să meargă. Fiind copil însă nu știa acest lucru, locul acela poate nu era suficient de securizat și s-a întâmplat acea nenorocire. Se află în Belgia, de această chestiune s-a ocupat Ministerul Sănătății și foarte bine a făcut. Veți auzi mărturia emoționantă a prietenului lui Alexandru și știrile vorbesc despre această prietenie.

Sunt atât de emoționat de acest caz și de modul în care prietenul lui Alexandru povestește că și el a avut de suferit, însă mult mai puțin. Să îți iei prietenul și să-l protejezi cu prețul vieții tale, riscând enorm și văzând ce s-a întâmplat, pentru că s-a întâmplat sub ochii tăi, asta este prietenie, aici se vede umanitatea și de la doi copii care trec prin momente teribile se învață atât de mult", a spus Mihai Gâdea.

"Nu s-a gândit că există riscuri"

Cezar, prietenul lui Alexandru, copilul electrocutat la Herăstrău, l-a ținut strâns în brațe pe acesta pentru a nu declanșa un nou arc electric.

"Alexandru când s-a urcat acolo sus s-a gândit numai că vrea să vadă priveliștea, s-a gândit că vrea să vadă oamenii sub el, nu s-a gândit că există riscuri. Să-ți riști viața nu este un lucru mișto, nu este un lucru amuzant. Trebuie să ne gândim și la familiile noastre care ne iubesc, la prietenii noștri", spune Cezar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel