Gabriela Dorojan, noul comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu

Sebastian Florea / 07 Martie 2018 / 22:48 Salveaza PDF Comentarii

Gabriela Dorojan a fost numită în funcţia de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu.

Decizie este a premierului Viorica Dăncilă şi a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Printr-o altă decizie a prim-ministrului, George-Ionuţ-Răzvan Fazacaş a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate. Fazacaş a fost numit în locul lui Florian Udrea, eliberat din funcţie prin decizie semnată tot miercuri de Viorica Dăncilă.

Totodată, Doina Catrinoiu a fost revocată din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, în locul acesteia fiind numit Radu Proca.

[citeste si]

De asemenea, premierul a semnat miercuri eliberarea lui Marian Păun din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii pentru Reformă Feroviară, în locul acestuia fiind numit Gigi Gavrilă.

Viorica Dăncilă a semnat şi eliberarea, la cerere, a lui Cezar Stancu din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.12