Gabriela Dorojan, noul comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu

Sebastian Florea / 07 Martie 2018 / 22:48 Salveaza PDF Comentarii

Gabriela Dorojan a fost numită în funcţia de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu.

Decizie este a premierului Viorica Dăncilă şi a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Printr-o altă decizie a prim-ministrului, George-Ionuţ-Răzvan Fazacaş a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate. Fazacaş a fost numit în locul lui Florian Udrea, eliberat din funcţie prin decizie semnată tot miercuri de Viorica Dăncilă.

Totodată, Doina Catrinoiu a fost revocată din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, în locul acesteia fiind numit Radu Proca.

[citeste si]

De asemenea, premierul a semnat miercuri eliberarea lui Marian Păun din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii pentru Reformă Feroviară, în locul acestuia fiind numit Gigi Gavrilă.

Viorica Dăncilă a semnat şi eliberarea, la cerere, a lui Cezar Stancu din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28