Franţa - Croaţia, finala CM 2018. Informaţii din tabăra Les Bleus

Portar
Portar

Franţa - Croaţia, finala CM 2018, se va juca duminică, 15 iulie, de la ora 18:00.

Franţa - Croaţia, finala CM 2018. Şase jucători de bază ai naţionalei Franţei au lipsit de la antrenamentul desfăşurat joi, cu trei zile înainte de meciul cu Croaţia, programat duminică la Moscova în finala Cupei Mondiale din Rusia, relatează AFP. Portarul Hugo Lloris, fundaşul dreapta Benjamin Pavard, fundaşii centrali Raphael Varane, Samuel Umtiti, atacanţii Kylian Mbappe şi Olivier Giroud nu s-au pregătit alături de colegii lor. Pavard şi Mbappe au venit la stadionul de antrenament de la Gleboveţ, dar au intrat apoi pe mâna maseurilor. 

Franţa - Croaţia, finala CM 2018. Alţi cinci titulari, Lucas Hernandez, N'Golo Kante, Blaise Matuidi, Paul Pogba şi Antoine Griezmann, au efectuat un antrenament lejer, făcând tururi de teren acompaniaţi de preparatorul fizic Gregory Dupont. Selecţionerul Didier Deschamps i-a prevenit pe jucătorii săi că vor avea nevoie de 48 ore pentru recuperare după victoria de marţi în semifinala cu Belgia (1-0). Franţa va înfrunta Croaţia în finala de duminică programată pe stadionul Lujniki din Moscova (ora 18,00). 

Franţa - Croaţia, finala CM 2018. Sâmbătă, 14 iulie, de la ora 17:00, se va juca finala mică a Campionatului Mondial 2018 pe  stadionul "Krestovski" din Sankt Petersburg. Duminică, 15 iulie, de la ora 18:00, se va disputa finala CM 2018, pe stadionul "Lujniki" din Moscova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel