EXCLUSIV  FOTO - Mizerie de nedescris în parcurile din Bucureşti. Ioana Constantin: Problema lui Nicuşor Dan şi Clotilde Armand e că nu ies pe stradă

Ioana Constantin a atras atenția asupra mizeriei de nedescris în care au ajuns parcurile din București.

”Este o mizerie de nedescris în parcurile din Sectorul 1. Unele sunt în administrarea Primăriei Generale, altele în cadrul Primăriei Sectorului 1 (...) Sunt gunoaie peste tot. Nu se mai îngrijește spațiul verde absolut deloc. Și pe aleile principale este o mizerie de nedescris, copaci căzuți, coșuri de gunoi rupte, aruncate peste tot (...) Ce promenadă să faci? Aici trebuie să te pregătești bine pentru că te întâlneșt cu un șarpe, un șobolan (...)

Este o mare bătaie de joc. Prima mare problemă de la care plecăm, în ceea ce îi privește pe Nicușor Dan și pe Clotilde Armand, dar cred că este și cazul primarului de la Sectorul 2, este că oamenii aceștia nu ies pe stradă. Ei merg acolo, în jurul primăriei, și poate se mai plimbă pe trei străzi ca să facă niște poze, dar dacă tu nu cobori real în stradă să vezi cum arată un parc?! Domnul Nicușor Dan habar nu avea în ce hal arăta Cișmigiul (...)

”Niciodată nu a existat o asemenea mizerie în București și în parcurile din București. De asemenea, Parcul Kiseleff arată îngrozitor. Pozele pe care le vedem arată destul de bine, sunt făcute profesionist, nu pare că e atât de îngrozitor, dar în momentul când începi să mergi prin parc și pe marginea lacului...Din punctul meu de vedere, cine se ocupă de salba de lacuri, ALPAAB, nu se ocupă absolut deloc.”, a spus Ioana Constantin.

”În Parcul Bordei, aflat lângă Herăstrău, s-a făcut o investiție. A fost redeschis, dar, din păcate, am fost și am observat o mizerie de nedescris în tot ceea ce ține de bănci, copaci, lacul. Acolo este un centru multifuncțional unde s-ar putea desfășura evenimente.”, a declarat Ioana Constantin.

”Consider că și doamna Armand și domnul Nicușor Dan nu au nicio capacitate de management. Ca să gospodărești trebuie să manageriezi un sector. În subordinea ta se întâmplă multe lucruri, vorbim despre școli, teatre, parcuri, spitale, străzi, termoficare etc., dar dacă tu nu ai capacitatea?! (...) Aici chiar trebuie să te pricepi. Nu poți să vii așa de pe stradă (...) trebuie să îți placă, să ai empatie și cu oamenii, să iubești locul, să îți pese. Mi se pare că acestor oameni, pur și simplu, nu le pasă!, a mai spus Ioana Constantin, la interviurile DC News.

VIDEO 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel