Fotbalist SUSPENDAT după ce a încălcat regulile de distanţare socială

Clubul german Hertha Berlin a anunţat suspendarea atacantului ivorian Salomon Kalou, după ce acesta a postat un filmuleţ din vestiarul echipei unde se poate observa că niciun jucător nu respectă distanţarea socială, a anunţat luni gruparea din Bundesliga.

În postarea video a lui Kalou (34 ani), una dintre vedetele echipei, se observă cum jucătorii îşi strâng mâinile, se bat pe spate în semn de încurajare şi discută despre subiectul reducerilor salariale, în contextul pandemiei de coronavirus.

Ba mai mult, este filmat şi Jordan Torunarigha, unul dintre fundaşi, în timp ce i se recolta o probă pentru testare anti-Covid, iar în momentul când medicul îi cere să şteargă filmarea, Kalou râde.

Cu acest videoclip, Kalou dinamitează toate eforturile pe care le facem în lupta contra coronavirusului. Ca urmare, el va fi suspendat atât de la antrenamente cât şi de la eventualele partide, se arată într-o declaraţie a clubului.

Liga germană de fotbal (DFL) a anunţat luni că a înregistrat 10 rezultate pozitive la 1.724 de teste pentru coronavirus efectuate la cele 36 cluburi din primele două divizii.

Testele au fost făcute înaintea plănuitei reluări a antrenamentelor în cadrul cluburilor, a indicat DFL.

Până acum, FC Koln este singura echipă din prima divizie a fotbalului german care a înregistrat rezultate pozitive cu ocazia testării jucătorilor săi. FC Koln a anunţat vineri trei cazuri de infecţie cu Covid-19.

Oficialii fotbalului german sunt hotărâţi să reia sezonul din Bundesliga în cursul lunii mai, o decizie susţinută şi de ministrul Sportului, Horst Seehofer, care a avertizat însă cluburile că "nu vor beneficia de niciun fel de privilegii" în privinţa măsurilor sanitare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel