Fotbal: Ronaldinho, meci demonstrativ pentru Independiente Santa Fe

Fostul star Ronaldinho, campion mondial la fotbal cu Brazilia în 2002, va purta tricoul echipei columbiene Independiente Santa Fe la un meci demonstrativ pe 17 octombrie, împotriva unui adversar încă nestabilit, pe stadionul El Campin din Bogota, relatează EFE. 

Ronaldinho, 39 ani, fost jucător la FC Barcelona, AC Milan şi PSG, a confirmat prezenţa la meci printr-un clip video postat pe reţelele de socializare. Independiente Santa Fe este prima campioană a Columbiei şi câştigătoarea competiţiei Copa Sudamericana în 2015. Pe lângă meciul de la Bogota, câştigătorul Balonului de Aur din 2005 va juca pe 20 octombrie un alt meci programat la Cali (Columbia), între Deportivo şi America, câte o repriză pentru fiecare echipă.

Ronaldinho s-a retras anul trecut, după 17 ani petrecuţi în fotbal la opt cluburi. Cel mai mare succes l-a avut la FC Barcelona, cu care a câştigat Liga Campionilor, două titluri, două Supercupe ale Spaniei între 2003 şi 2008. A fost desemnat de două ori cel mai bun jucător al anului de către FIFA, în 2004 şi 2005.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel