Fotbal: Nou-promovata Academica Clinceni va disputa cinci meciuri amicale în această vară

Echipa de fotbal Academica Clinceni îşi va pregăti debutul în Liga I prin cinci meciuri amicale pe care le-a programat până la debutul noului sezon competiţional, potrivit site-ului oficial al clubului.

Primul joc test va avea loc vineri 21 iunie, în compania formaţiei Chindia Târgovişte, cealaltă echipă promovată în eşalonul de elită. Academica va pleca pe 22 iunie în cantonamentul de la Bansko (Bulgaria), unde pe 25 iunie va întâlni Akademija Pandev, formaţie care a terminat campionatul din Macedonia de Nord pe locul al treilea.

În data de 28 se va juca meciul cu echipa azeră Sabail FK, clasată pe locul al treilea în Azerbaidjan la finalul sezonului 2018-2019. Echipa ilfoveană va mai disputa un meci în Bulgaria, la Ruse, pe data de 3 iulie, cu echipa locală Dunav. Ultima partidă de verificare dinainte debutului în Liga I va fi în compania formaţiei Concordia Chiajna, pe data de 6 iulie. Întâlnim echipe bune, puternice din punct de vedere fizic. Două echipe agresive, ţinând cont din campionatele din care provin.

Este o diferenţa între Liga a II-a şi Liga I. Sunt echipe care îşi bazează jocul pe forţă. Avem nevoie de astfel de adversari în perioada de pregătire. Ambele au terminat campionatele în care evoluează pe locul 3 (Akademija, respectiv Sabail, n. red.). Vor juca ;i în preliminariile Europa League. Sunt sigur ca vor fi două teste utile, care ne vor ajuta mult, a declarat antrenorul Ilie Poenaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel