Fotbal: Federaţia braziliană solicită amânarea depoziţiei lui Neymar

Federaţia braziliană de fotbal (CBF) a solicitat amânarea unei depoziţii a lui Neymar la comisariatul de poliţie în legătură cu difuzarea mesajelor intime ale tinerei care l-a acuzat de viol, a anunţat, luni, un purtător de cuvânt al CBF, citat de AFP.

'Am cerut amânarea acestei depoziţii', a declarat un purtător de cuvânt al federaţiei. Mai multe canale media au relatat despre o convocare a lui Neymar vineri pentru o depoziţie la comisariatul de Represiune a crimelor informatice din Rio de Janeiro. La acea dată, atacantul echipei Paris Saint-Germain se va afla la Porto Alegre, unde 'Selecao' va disputa duminică ultimul său meci de pregătire pentru Copa America, contra Hondurasului. Conform site-ului Globoesporte.com, depoziţia ar putea fi amânată pentru a doua zi după meci, lunea viitoare.

Atacantul se va deplasa la Rio de Janeiro înainte de a se alătura restului echipei la Sao Paulo, unde Brazilia îşi va face debutul la competiţia continentală pe 14 iunie, cu Bolivia. Selecţionerul Tite consideră că Neymar este 'indispensabil' pentru 'Selecao' în planul jocului, dar nu de 'neînlocuit'. 'Nu-mi pot permite să-l judec', a afirmat Tite, luni, într-o conferinţă de presă. Atacantul brazilian Neymar, superstarul echipei de fotbal Paris Saint-Germain şi al 'Selecao', a contraatacat duminică după plângerea de viol depusă de o tânără la Sao Paulo pentru presupuse fapte survenite la Paris, clamându-şi inocenţa şi denunţând o 'capcană'.

'M-au acuzat de viol, dar este ceva foarte murdar, este trist, pentru că cine mă cunoaşte ştie ce fel de om sunt, ştie că nu aş face niciodată asta', a transmis jucătorul într-o înregistrare video postată de jucătorul brazilian pe contul său de Instragram. În acest răspuns video, 'Ney' a prezentat, pentru a se disculpa, un lung schimb de mesaje pe care l-a avut cu tânăra în cauză între martie şi mai pe messengerul reţelei WhatsApp, inclusiv fotografii cu femeia dezbrăcată pe care le-a primit. Reclamanta, a cărei identitate nu a fost făcută publică deocamdată, l-a acuzat pe decarul 'Selecao' că a fost 'agresiv' şi că a folosit 'forţa pentru a întreţine o relaţie sexuală fără consimţământul său. Denunţătoarea este o tânără din Brazilia, care a depus o plângere în acest sens la un comisariat din Santo Amaro, în apropiere de Sau Paulo, susţinând că faptele s-au petrecut pe 15 mai, într-un hotel din capitala Franţei. Tatăl fotbalistului a negat însă acuzaţiile, afirmând că Neymar 'este victima unei tentative de şantaj financiar'. 'Avem toate documentaţia pentru a demonstra asta', a mai spus el, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel