Consilier al lui Victor Ponta: Am să fac ceva ce nimeni din tabăra celalaltă nu a făcut vreodată

Fostul consilier de imagine al lui Victor Ponta, Dan Sultănescu, a scris un mesaj, pe pagina sa de Facebook, despre noul Guvern. 

"Am să fac ceva ce nimeni din tabăra cealaltă nu a facut vreodată - am sa urez succes noului guvern Iohannis, cu toata sinceritatea", a scris Dan Sultănescu.

Fostul consilier de imagine a continuat: "Am să reiau atitudinea pe care și Ponta a avut-o, dacă vă mai amintiți, și față de MRU - când i-a transmis că s-ar bucură să aibă succes, pentru că succesul unui guvern înseamna succesul tuturor, ca țara. României nu trebuie să îi mearga mai rău, ci mai bine. Taxele trebuie să continue să scadă pentru cei ce muncesc (și, aș adăuga eu, să crească pentru zona marelui capital - dar aici, e poveste lungă). Veniturile vor trebui să continue să creasca. Sărăcia va trebui să scadă, la fel și corupția. Inegalitățile vor trebui combătute. Fondurile europene vor trebui atrase. Tot ce va face bine noul guvern va aduce vești bune pentru români. Și tare mi-aș dori să simtă toți ca bătălia politică e una, dar Statul roman, bunăstarea celor din jur, democrația și libertatea sunt altceva".

[citeste si]

Dan Sultănescu a precizat că nu a ridicat un deget împotriva nimănui și că în aceste zile a analizat. El a subliniat că "Patima  trebuie să treacă, iar munca ar trebui să fie singura care să conteze. Poate că unii nu par suficient de performanți - nu cred că trebuie să ne luam după vorbe, ci după rezultate. Nu este un mesaj ironic, ci este ce mi-aș dori foarte tare să simtă cu toții (și ce mi-am dorit să simtă mereu, nu doar acum, ci și în anii de până acum).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel