Fost Avocat al Poporului, ORIPILAT de imaginile cu sacii de voturi. "Este clar că este vorba despre o fraudă electorală"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului, a declarat că imaginile cu sacii de voturi demonstrează clar că alegerile au fost fraudate, lucru inadmisibil în zilele noastre.

"Să vă spun că și eu sunt locuitor al Sectorului 1 și mă oripilează ceea ce am văzut aseară. S-au furat mai mulți saci, nu doar unul singur. Unul a fost adus, dar după aceea au fost aduși și puși în altă parte decât în locul de unde s-au luat. De ce spun treaba asta, pentru că din momentul în care s-a stins lumina după primul sac sustras acolo, în momentul ăla s-a stins lumina și apare o altă imagine în care cineva aduce un sac și îl pune lângă ușă. Ca urmare, momentul în care s-a filmat aducerea unui sac, era lumină acolo. S-au luat mai mulți saci, nu doar ăla. Așa se prezumă din acele imagini.

Sigur că până la urmă este clar că sigur este vorba despre o fraudă electorală care face parte dintre cele 7 infracțiuni electorale din Codul Penal. Oricine poate să-l consulte și să vadă ce este o fraudă electorală pentru că așa se numește infracțiunea. Este ceva absolut incredibil și vreau să închei că mi-a adus aminte de 1917, este o situație în care și comuniștii au avut de suferit de la bolșevici, este absolut imposibil de imaginat așa ceva în zilele noastre.", a declarat Gheorghe Iancu în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel