Focuri de armă în faţa secţiei de votare. Incident grav

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

S-au auzit focuri de armă în zona unei secţii de votare. 

Un jandarm aflat în paza unei secții de votare din jud. Brașov a fost atacat de un bărbat, bolnav psihic, care a asmuțit asupra acestuia un câine. Jandarmul a executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a rezulta victime. Ulterior, agresorul a fost imobilizat și încătușat, urmând a fi transportat cu o ambulanță, la o unitate medicală de specialitate, informează MAI.

"Facem un apel către toți participanții la acest proces electoral să respecte prevederile legale! Personalul MAI rămâne în dispozitiv pentru a verifica, și în continuare, toate sesizările primite și pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona secțiilor de votare.

Misiunea noastră nu se termină odată cu încheierea votării, MAI având și atribuții privind securitatea transportului materialelor rezultate în urma procesului de votare și a dosarelor întocmite de birourile electorale.

Fermitatea, echidistanța în aplicarea legii și menținerea unui climat general de normalitate au fost și vor rămâne principalele priorități pentru angajații mobilizați astăzi, până la finalizarea întregului proces electoral", transmite comisar-șef de poliție Monica Dajbog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel