Foarte tare: Un partid se plânge că a luat 7 voturi într-un sector și la AEP a ajuns doar 1 (un) vot

Un partid acuză dispariția de voturi la alegerile din sectorul 2 al Capitalei. Biroul Electoral Central și Ministerul de Interne au fost sesizate printr-o scrisoare deschisă. 

Partidul Ramonei Bruynseels, RE:START ROMÂNIA, susține că există neconcordanțe probate între voturile menționate pe procesele verbale și cele înregistrate în baza de date a Autorității Electorale Permanente (AEP).

”Mai exact, la Sectorul 2 București, secția de votare 231, candidatul Partidului RE:START ROMÂNIA are 7 voturi, iar pe site-ul AEP apare doar 1 vot, scrie Ramona-Ioana Bruynseels, în apelul transmis presei și autorităților. Considerăm că este o fraudă și nu o greșeală, pentru că la aceeași secție există neconcordanțe la mai multe partide între numărul de voturi de pe procesul verbal și voturile aflate în baza electronică AEP. Unele în plus și avantajează un anumit partid, iar altele în minus și în dezavantajul partidelor, cum este și cazul nostru.

Partidul RE:START ROMÂNIA continuă investigațiile la mai multe secții devotare din București și din țară, existând deja semnale de fraudare a voturilor de la alte partide. Cerem renumărarea voturilor, verificarea buletinelor de vot și a proceselor verbale. Vă solicităm să începeți cât mai repede o anchetă în acest sens, pentru stabilirea vinovaților! Fiecare român și-a încredințat votul unui candidat în care crede că îl poate reprezenta, iar astfel de ”greșeli” slăbesc și mai mult încrederea cetățeanului în transparența și corectitudinea instituțiilor statului”.

 Ramona Bruynseels a candidat la alegerile prezidențiale din 2019, obținând 247.245 de voturi, reprezentând 2,75% din totalul opțiunilor exprimate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel