Florin Bădiță: Fraților, treceți peste. Sunteți niște cretini

Florin Bădiță
Florin Bădiță

Florin Badiţă, unul dintre oamenii de la Corupția Ucide, a organizat, în urmă cu mai mulți ani,  evenimentul "Ziua fără pantaloni".

Tânărul protestatar a dat de înțeles că s-a săturat să fie asociat cu acel moment dat fiind faptul că de atunci a trecut mult timp și a desfășurat și alte activități despre care marea masă a oamenilor nu vorbește.

"Nu conteaza ca faci mii de lucruri faine, daca ai facut un lucru mai iesit din comun, nebunesc etc. in trecut, meriti batut cu pietre in piata publica si spanzurat. (Lucru care la momentul acela era doar amuzant si diferit). Nu conteaza ca nu o sa mai faci astfel de lucruri. L-ai facut, meriti batut cu pietre si omorat. Asta meriti.

Asta este concluzia pe care o am cand vorbesc cu anumite persoane si imi spun, pentru ca am organizat ziua fara pantaloni la metrou, orice alt lucru pe care il fac, orice am facut si orice o sa faca si copii copiilor mei si rudele de gradul 2134567 sunt blestemate sa fie batute cu pietre in piata publica pentru ca eu am facut acel eveniment.

Cereri 544/2001

Nu conteaza ca fac traininguri unde ajut lumea sa trimita cereri 544/2001. Bun, dar ai fost in chiloti la metrou, crezi ca poti tu sa inveti lumea dupa acel eveniment?

Fac traininguri si invat lumea cum sa faca investigatie jurnalistica. Bun, dar ai fost in chiloti la metoru, nu mai bine te impusti si dispari de pe acest pamant. Cine te crezi tu dupa ce ai fost in chiloti la metrou sa inveti pe altii cum sa investigheze coruptia.

Avem initiative precum Civistarter si Profest. Bun, dar ai fost [.....]

Fratilor, treceti peste. Sunteti niste cretini daca voi credeti ca viata unui om sta intr-un singur eveniment. Si daca un om face ceva, sa spui ca orice altceva ce a facut el este NUL pentru ca a facut acel lucru. Este un idiot si un om limitat daca consideri asta", a scris Florin Bădiță pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel