Firea CONTESTĂ rezultatul alegerilor

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Gabriela Firea contestă rezultatul alegerilor locale de pe 27 septembrie. 

Gabriela Firea a declarat, marți seară, că „sunt indicii că lucrurile nu au fost corecte în toate secțiile de votare. În multe secții s-au defectat tabletele STS și mult timp nu au funcționat.

La 21.00, printr-un blocaj, nu se mai puteau scana buletine, dar se putea filma ce se întâmplă în secția de votare. Aceste imagini pot fi analizate și se poate vedea ce s-a întâmplat în secțiile de votare. Supraveghetorii noștri au fost marginalizați, îndepărtați de la masă”.

Firea a mai precizat, privind acest subiect, că s-a decis „de comun acord ca astăzi și în întreaga perioadă să se verifice procesele verbale și cifrele”. 

„Dincolo de mine, de a spune clar că ne-am decis că vom contesta acest lucru, există semne că rezultatul nu este tocmai cu realitatea şi poate se leagă cu se s-a întâmplat în ziua alegerilor, când la prânz aveam mai multe procente peste Nicuşor Dan”, a mai declarat Gabriela Firea la România TV.

Firea: Mi se pare normal

 

Ulterior, la Antena 3, Firea a declarat că, dată fiind diferența dintre exit-poll și datele BEC și toate informațiile obținute, „mi se pare normal să facem verificări și mâine-dimineață le prezentăm domnului Ciolacu și domnului Stănescu. Avocatul nostru va fi prezent. Se merge deja pe această solicitare”, precizând că se cere renumărarea voturilor în cazul Primăriei Generale, dar și în cele șase sectoare.

„Dacă după renumărare diferențele sunt semnificative, e clar că s-au fraudat... Niciodată nu au fost diferențe atât de mari. Atât mai spun! La prânz, eu aveam cinci puncte peste candidatul dreptei și în două ore el avea șapte peste mine”, a mai afirmat Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel