Firea-Carmen Dan, conflict. Acuze de spionaj: A venit cu xerox-uri

Gabriela Firea este în conflict deschis cu Carmen Dan. Primarul a întrebat-o dacă o spionează, după ce ministrul a adus hârtii cu mesaje private la CexN al PSD.

 Gabriela Firea a dezvăluit că ministrul Camen Dan a încercat să riposteze la acuzațiile făcute de edil cu mesaje private din Whatsapp ale prefectului Capitalei. Mai mult, primarul a întrbat-o în față dacă spionează oamenii din primărie.

"A proferat tot felul de lucruri neadevărate"

"Acum este o altă problemă că doamna ministru nu a răspuns celor afirmate de mine deloc, a venit cu niște xeroxuri însemnând mesaje pe sms între doamna prefect și un domn secretar de stat, am întrebat-o pe față dacă ne spionează, dacă ne ascultă convorbirile, dacă știe ce vorbim pe mesaje pentru că nu mi se pare normal ca într-un Comitet Executiv să vii ca argumentații cu tot felul de aspecte derizorii, aspecte personale, mesaje de pe whatsapp... niște discuții personale dintre doamna prefect și domni din minister legate de proteste. Și în continuare confirmând că are o problemă personală cu mine și cu doamna prefect, a proferat tot felul de lucruri neadevărate, a jignit-o, a făcut atacuri la competențele profesionale ale doamnei prefect, a continuat tot șirul de acuzații indirecte pe care le-a făcut până acum prin faptul că prin toate aparițiile publice a ținut să sublinieze că nu domnia sa, ci prefectul a dat ordinul de intervenție a jandarmilor", a declarat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel