EXCLUSIV  ”Fiecare din Sectorul 1 avem o experiență, cu o întâlnire cu un șobolan”. Tuță, candidatul de la Sectorul 1: Un faliment al unei administrații greșite

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

George Tuță, candidatul la Primăria Sectorului 1, a vorbit despre eșecul administrației din sectorul considerat ”capitala Capitalei”.

George Tuță, candidatul comun al alianței PSD- PSL la Sectorul 1, a vorbit despre eșecul administrației sectoriale și care se vede, cu ușurință, atunci când se merge pe stradă, iar la numai câțiva pași te întâlnești cu șobolanii.

”Mai este un element important legat de animale, pe care oamenii îl văd, îl simt și îl văd ca pe un pericol și anume șobolanii. Vă spun, fiecare dintre cei care locuim în Sectorul 1 avem o experiență, cu o întâlnire cu un șobolan în această perioadă.

Ea clar a venit ca urmare a crizei gunoaielor, așa cum a început mandatul actualei administrații și s-a perpetuat pentru că nici nu a fost o preocupare în zona aceasta de deratizare, dezinsecție.

Insectele, la fel, sunt extrem de prezente și nu se abordează sub nicio formă sănătatea publică într-un mod conștient, riguros și de multe ori cum impune procedura. Nici măcar lucrurile astea... O igienă publică normală.

Nu cer oamenii lucruri extraordinare, dar cred că într-o capitală europeană, în 2024, noi să ne luptăm cu șobolani și cu gândaci este clar un faliment al unei administrații greșite”, a declarat George Tuță, candidatul comun al alianței PSD - PNL la Primăria Sectorului 1, în cadrul emisiunii electorale DC Anima de la DC News Tv și DC News.

Tuță: Trebuie combătuți din prima zi în care vom schimba lucrurile în administrație

În spirit de glumă, realizatorul emisiunii DC Anima, Tudor-Tim Ionescu, a povestit că poate părea o interacțiune simpatică, dacă este să ne uităm pe social media, însă problema apare când te întâlnești cu un șobolan pe stradă, care are tot felul de boli. 

”Sunt extrem de periculoși. Pot să ducă inclusiv la boli grave pentru întreaga comunitate, pentru că se pot transforma în niște maladii în sănătatea publică. Am discutat cu specialiști în zona asta și o astfel de mușcătură a unui șobolan poate să fie extrem de periculoasă pentru întreaga sănătate publică. De aceea nu trebuie să permitem existența lor și trebuie combătuți din prima zi în care vom schimba lucrurile în administrație”, a mai spus Tuță.

Citește și: "Nu mai putem recupera timpul pierdut". Tuță, candidatul de la S1, este cel care a cerut accesul animalelor în instituții. A eliminat și dosarul cu șină

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel