Festivalul Internațional al Teatrului de Animație, ediția a 10-a. Programul spectacolelor de colecție

La Teatrul Țăndărică este animație mare, deoarece, joi, 13 noiembrie, se dă startul celei de-a 10-a ediții a Festivalului Internațional al Teatrului de Animație, eveniment cultural care se va încheia duminică, 23 noiembrie. 

În toate cele 11 zile ale Festivalului Internațional al Teatrului de Animație, ediția 2014, primul spectacol este oferit publicului de la ora 10:00.

În cadrul ediției din acest an, cei mici, dar și cei mari, părinți, bunici, educatori, sunt așteptați la spectacolele de colecție pregătite de actorii de la diverse instituții de cultură din țară, precum Teatrul Țăndărică, Teatrul Arlechino - Brașov -, Teatrul de Păpuși Princhidel - Alba Iulia, dar și Teatrul Toma Caragiu din Ploiești, sau Teatrul Luceafărul, din Iași.

De remarcat este și participarea unor trupe prestigioase de peste hotare, între care figurează Teatrul de Păpuși Hop Signor - Atena, Grecia -, Compania Philippe Genty - Paris, Franța - sau Trupa Muzeului Valon din Liege, Belgia. 

Selecţia ediţiei 2014 a Festivalului organizat de "Ţăndărică" include producţii pe placul celor mai mici spectatori, de la trei ani în sus, pe placul şcolarilor, dar și spectacole pentru adulți puse în scenă de teatre de animaţie din România şi din străinătate.

În program figurează inclusiv workshop-uri, conferinţe, discuţii diverse pe teatrul de animaţie din lume, lansări de carte și vernisaj. 

Vezi AICI programul celei de-a 10-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrului de Animație "Spectacole de colecție"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel