Fenechiu, apel către PSD: Să unim Moldova cu Europa

fenechiu relu dece
fenechiu relu dece

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a cerut sâmbătă sprijinul social-democraților pentru realizarea celui mai mare proiect al Moldovei: austostrada Iași-Târgu Mureș. Liberalul a spus că face un apel la PSD "să pună Moldova pe harta infrastructurii", potrivit Mediafax.

"Avem nevoie de proiecte pentru Moldova. Am nevoie de sprijin pentru cel mai mare proiect, unirea Moldovei cu Europa. Autostrada trebuie să reprezinte o prioritate a Guvernului. Ştiu că sunt multe priorităţi, că sunt bani puţini, dar e important ca pe lista priorităţilor, acest proiect să fie cât mai în faţă. Dacă nu vom reuşi, nu vom putea răspunde în faţa celor care ne-au dat votul masiv la alegerile de anul trecut. Fac un apel către PSD să punem Moldova pe harta infrastructurii", a spus Fenechiu, sâmbătă, la Conferința județeană a PSD Iași.

Social-democrații Dan Șova, ministru delegat pentru proiecte de infrastrctură de interes național și investiții străine, și Liviu Dragnea, ministru Dezvoltării, prezenția de asemenea la reuniune, nu au făcut vreo referire în discursurile sale la afirmațiile lui Fenechiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel