FBI, implicat în ancheta de la Caracal. Elena Cristian la România TV: Măsură foarte bună. Oamenii se tem, nu mai au încredere

Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, a explicat de ce măsura implicării FBI în cazul de la Caracal este una benefică, dar şi care este temerea principală a oamenilor care urmăresc acest caz. 

"În acest moment avem atât de puţine informaţii despre toată această poveste, încât eu zic că este o decizie bună că anchetatorii s-au orientat spre cei care pot afla mai uşor anumite lucruri. Nu cred că americanii vor spune 'hai să facem altceva'. Cred doar că aceste state investesc masiv în cercetare. Ştim bine că fac ceea ce noi nu visăm. Şi, dacă există cea mai mică şansă să aflăm cine a fost victima aruncată în pădure, este un pas important.

Să sperăm că vor şti să explice şi familiei, pentru că este normal să aibă dubii, mai ales după cum a comunicat DIICOT, care tot spunea că ba au murit fetele, ba că nu se ştie exact, că a fost Alexandra în pădure, ba Luiza, ba a treia victimă. Toată lumea de asta se teme, de închiderea cazului. Vecinii au spus că în curând se va sinucide Dincă şi cazul va fi închis, fetele declarate moarte. Oamenii se tem de asta, nu au încredere în instituţiile statului", a spus Elena Cristian la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel