EXPO MILANO 2015. Sorin Oprescu: Guvernele când au zis că iau, au luat, când au zis că dau, au zis

Primăria generală și comunitatea oamenilor de afaceri italieni derulează o serie de parteneriate publice private. Este o dovadă că există căi de dezvoltare și în afara unui buget îndestulător, a declarat, luni, edilul Capitalei, Sorin Oprescu, la prezentarea evenimentului Expo Milano 2015.

"Relațiile dintre orașul București și comunitatea oamenilor de afaceri și nu numai, italieni, prezenți în București, în România, se desfășoară în condiții civilizate dar este loc de mai bine. Atât cât am putut, și mai putem și noi ca Primărie Generală, am sprijinit ceea ce era de sprijinit în desfășurarea unei serii de afaceri. Desfășurăm câteva parteneriate publice private și dovedesc că există căi de dezvoltare și în afara unui buget de stat care, întotdeauna, el este în felul următor: indiferent de Guvern, indiferent de forțele politice, Guvernele procedează în felul următor: când au zis că iau, au luat, când au zis că dau, au zis", a spus Sorin Oprescu, scrie Agerpres

Expo Milano 2015, un eveniment universal ce se va derula pe durata a șase luni, în perioada 1 mai — 31 octombrie 2015, va avea loc pe o suprafață de 1,1 milioane de metri pătrați, conform organizatorilor. La eveniment vor participa peste 140 de țări și organizații internaționale și sunt așteptați peste 20 de milioane de vizitatori.

Potrivit informațiilor de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, manifestarea expozițională, cu tema "Hrănirea planetei, Energie pentru viață", va oferi vizibilitate României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel