Exatlon România, 1 aprilie. Cele mai importante momente - live

Cosmin Cernat
Cosmin Cernat

EXATLON ROMÂNIA, 1 aprilie 2019. Luni, emisiunea „Exatlon” a continuat cu noi confruntări între Războinici și Faimoși.

Update 7: În cele din urmă, a câștigat echipa Faimoșilor!

Update 6: În acest moment, scorul e 7-3 pentru Faimoși.

Update 5: Alex nu traversează o perioadă foarte bună. Acesta nu reușește să câștige duelurile.

Update 4: Echipa Faimoșilor mai obține un punct. E 2-0 pentru ei.

Update 3: Faimoșii au un început bun. E 1-0 în favoarea lor.

Update 2: Cosmin Cernat dă startul jocului special.

Update 1: Emoții mari în meciul din această seară. Ambele echipe își doresc ieșirea din camp. Faimoșii și Războinicii au tras primele concluzii după ce au „făcut schimb" de casă. Costin Gheorghe a spus că ar fi dispus să cedeze vila Războinicilor, cu o singură condiție. „Pe viitor, nu știu dacă colegii mei sunt de acord, eu aș da vila săptămână de săptămână, dar aș vrea să câștigăm jocul de protecție. Când am venit aici la Exatlon știam că avem și parte bună, și parte rea. Era păcat să nu fi trecut și prin partea asta, de stat aici, să fi stat numai la vilă. Dar consider că jocul de protecție, în momentul de față, este cel mai important", a spus Costin Gheorghe.

-----

EXATLON ROMÂNIA, 1 aprilie 2019. Duminică, pe traseele de la „Exatlon", din Republica Dominicană, a avut loc cel de-al 12-lea joc pentru vilă. Pentru prima dată, în acest sezon, echipa Războinicilor a reușit să câștige, învingându-i pe Faimoși cu scorul de 10 la 4. Luni, emisiunea continuă. Rămâneți pe DCNews.ro pentru cele mai importante momente.

EXATLON ROMÂNIA, 1 aprilie 2019. Amintim că emisiunea „Exatlon" va putea fi urmărită, din 6 aprilie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00. Din 7 aprilie, emisiunea "FanArena", prezentată de Lili Sandu, va fi difuzată în fiecare duminică, de la ora 23:00, imediat după "Exatlon".  De luni, 8 aprilie, serialul turcesc "Povestea noastră" va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00. Din 9 aprilie, Victor Slav, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță le vor da întâlnire telespectatorilor, în fiecare marți, de la ora 23:00, în fața micilor ecrane, la "Vulturii de noapte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel