Urmărește emisiunea live


Eugen Teodorovici, ANUNȚURILE SERII pentru toți românii

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, face anunțurile serii pentru toți românii. 

1 MILION DE SALARII

Salariile celor peste 1 milion de bugetari ar putea fi date înainte de Paști: ”Subiectul acesta îl analizăm împreună cu premierul Dăncilă. Noi analizăm în interiorul Guvernului și dacă se va lua această decizie se va anunța în ședința de joi. Acest lucru îl putem face doar dacă dăm și pensionarilor, dar și salariaților. Nu putem priva niciuna dintre categorii. Vom discuta joi” a anunțat Eugen Teodorovici. 

DECLARAȚIA UNICĂ

"Declarația unică nu aduce nimic în plus ceea ce înseamnă număr de taxe sau cuantum. Este o simplificare a mecanismului trecut, e o simplificare radicală. Nu mai sunt patru plăți obligatorie, este o singură plată. Poate folosi banii din acele patru plăți obligatorii pentru alte nevoi curente de finanțare, iar până anul următor să facă plățile față de stat. Avem stimulent de 5% dacă depune declarația online. Declarația acum este în varianta finală. Formularul online va apărea pe 16 mai. Vrem să facem și o aplicație inteligentă. Calculele se fac în mod automat", a spus Teodorovici. 

”La drepturi de autori, am revenit la sistemul cu reținerea la sursă. Pentru salariați, CAS și CASS nu mai sunt obligatorii” a mai spus ministrul. În cazul PFA, rămâne cum a fost. 

IMPOZITELE se vor putea plăti la CEC.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel